Het Verband tussen Chinese Gelaatkunde en Gezondheid

Volgens de Chinese gelaatkunde is er een verband tussen je gezondheid en je gelaat. In het gezicht bevinden zich 12 zogenaamde paleizen. Aan die paleizen is af te zien in welke gezondheid jij je verkeert, maar bijvoorbeeld ook wat je talenten zijn. Heb jij een litteken, puistje of kras in je gezicht? Volgens veel mensen zal dit een kwestie van toeval zijn, maar volgens de Chinese gelaatkunde is dat niet het geval. De paleizen in het gezicht zeggen veel over jou als persoon en ook over je gezondheid. Hoe dat precies zit? Je leest het in dit artikel!

Hoe worden de paleizen gelezen?

Uiteraard is het niet zomaar mogelijk om aan iemands gelaat af te zien hoe gezond die persoon is. Daarvoor is het van belang dat je weet waar je op moet letten. Binnen de Chinese geneeskunde wordt al meer dan 3000 jaar met gelaatkunde gewerkt. De technieken zijn van generatie op generatie overgedragen. Om meer over jezelf te weten te komen op basis van je gelaat, kun je het best een specialist bezoeken die zich hierin heeft verdiept. Het is daarnaast ook mogelijk om zelf een cursus Chinese gelaatkunde te volgen. Zo leer je precies waar je op moet letten.

Waarom is een cursus vereist?

Natuurlijk is het interessant om eens na te gaan wat de Chinese gelaatkunde over jouw karakter en gezondheid zegt. Toch is het niet eenvoudig om dit zelf na te gaan zonder cursus. De Chinese gelaatkunde is namelijk behoorlijk complex. Er wordt naar veel onderdelen van je gezicht gekeken en er zitten ook nog verschillen tussen man en vrouw. Om die reden is het niet eenvoudig af te lezen wat je gelaat over jou zegt. Ben je bereid om je hierin te verdiepen? Dan is dit wel mogelijk door een cursus te volgen. Dat is vooral interessant als je hier ook andere mensen mee wilt helpen.

Conclusie

Volgens de Chinese gelaatkunde zegt je gezicht veel over je talenten en je gezondheid. Het wordt al duizenden jaren lang gebruikt. Ben je zelf benieuwd wat je gezicht over jou zegt, dan is het aan te raden om een specialist te bezoeken of een cursus te volgen. Het is namelijk niet eenvoudig om dit af te lezen op basis van een gids op het internet. Er komen simpelweg te veel aspecten bij kijken.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Staatsie Vivere.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *